Romania contra restului lumii :)

Personal 6 mart. 2017

Azi am decis sa fac niste schimbari in logica blogurilor mele si sa corectez ceva ce trebuia sa fi facut de la inceput. Am mutat blogul in engleza pe secareanu.com si il voi folosi ca sa comunic cu restul lumii iar pe secareanu.ro am inceput unul nou, in limba romana si pentru Romania.

Ideea era de a separa audienta celor doua blog-uri si de a incepe sa scriu mai mult, mai bine (sper eu) si mai targetat pentru audienta si piata careia ma adresez: Romania sau restul lumii. In plus, vroiam sa nu mai depind de Medium pentru daniel.secareanu.ro in contextul in care platforma se chinuie in ultima perioada sa isi defineasca rolul in piata internationala de publishing.

Pe secareanu.ro vreau sa scriu lucruri despre cum vad eu Romania si domeniile de activitate in care sunt implicat (tehnologie, marketing online, publicitate online, antreprenoriat si alte cele relevante pentru piata locala), inclusiv chestii personale.

In paralel, pe secareanu.com vreau sa abordez teme dedicate unei audiente internationale (fie oameni de afaceri ce vor sa vina sa faca business in Romania, fie potentiali parteneri de business sau orice alti oameni interesati de subiectele pe care le abordez).

Deocamdata blog-ul acesta este in lucru, asa ca probabil o sa fie destul de confuz o perioada pe aici. Voi adauga informatii ajutatoare in perioada ce urmeaza, astfel incat totul sa devina mult mai clar. Spor la citit!

Tag-uri